chicago pneumatic
abac dugattyús kompresszor
rodcraft
alup csavarkompresszor
 
Techtomat-Shop.hu
techtomat
 
 

Kompresszor szerviz


Partnercégünk, a Kapitár Kompresszortechnika Kft. szoros együttműködésével egy 25 éves tapasztalattal rendelkező szervizcsapat várja szíves megkeresésüket. Legyen szó dugattyús, vagy csavarkompresszorról, 350 kW teljesítményig! A minőségi anyagok beszerzését és beszerelését, valamint a szükséges szakértelmet, csak a gyári ALUP szerviz szakemberek tudják biztosítani Önnek. Ebben nyújtunk segítséget Önnek!

Az ALUP kompresszorok mellett, szakembereink referenciáik nyomán tapasztalatot szereztek más készülékek komplett karbantartásában is, melyekre vonatkozóan széleskörű tudásbázis áll rendelkezésünkre. Így vállaljuk a szervizét Atlas Copco, Kaeser, Boge, Fini, Ceccato, Worthington, Abac, Agre, Chicago Pneumatic, Power System, Schneider, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Sullair, Tamrotor, Compair és egyéb kompresszorok esetében egyaránt.

Kenőolajak


A rossz minőségi kenőanyagok visszafordíthatatlan károkat okozhatnak a berendezésekben és jelentősen növelik a karbantartásra és javításra fordított költségeket.

A következmények a rossz kenőanyagok esetében:
● Elhasználódó alkatrészek, nagyobb a súrlódás és kavitáció.
● Csökkentett futásteljesítmény.
● Szűkebb működési tartomány (magasabb üzemi hőmérséklet)
● Csökkentett hűtés és túlmelegedő csapágyak és alkatrészek.
● Korrózió
● Rossz pH, károsítja tömítéseket és belső elemeket.
● Lakkréteg képződhet (hűtők, csövek káros lerakódásai)
● Alacsony teljesítmény, magasabb energia-felhasználás
● Magasabb javítási és karbantartási költségek.
● Eltömődő olaj-, szeparátorszűrők.

Szerviz csomagok


Az ALUP csavarkompressorok számára szervizcsomagokat kínál. Ezek tartalmazzák az adott szervizhez tartzozó összes szűrőt valamint a kopó alkatrészeket gyári minőségben.

Főbb előnyök:
● Költségcsökkentő megoldás - olcsóbb, mint különálló alkatrészekből összeállítva
● Mindent tartalmaz, amire szükség van
● Garantált kiváló minőségű, eredeti alkatrészek
● Használata megnöveli a kompresszor élettartamát
● Maximalizálja berendezés megbízhatóságát

A szervizkészletek egyszerűvé és költségkímélővé teszik a kompresszorok karbantartását, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a kompresszorából - ma és a jövőben egyaránt.

Dugattyús kompresszor szerviz készletek


Dugattyús kompresszorokhoz tartozó szervizkészletek, költséghatékony megoldást jelentenek, a kélszülék élettartamának meghosszabbítására.

Főbb előnyök:
● Egyetlen készlet tartalnaz a komresszor karbantartásához szükséges minden alkatrészt (levegőszűrő, szeleplap, visszacsapószelep javítókészlet, és tömítések)
● A kélszletek részletes, felhasználóbarát használati útmutatót tartalmaznak
● A gyári készletek javítják a kompesszor megbízhatóságát, tartósságát megőrizve annak teljesítményét és az előállított levegő minőségét.