chicago pneumatic
abac dugattyús kompresszor
rodcraft
alup csavarkompresszor
 
Techtomat-Shop.hu
techtomat
 
 

Léghálózati szűréstechnika


A sűrített levegős hálózatok megkövetelik egy vagy több szűrő telepítését. Ennek eredményeképpen jobb levegőminőség érhető el, amely biztos védelmet jelent a szárítók, léghálózatok és pneumatikus egységek részére. Javasoljuk, hogy a megfelelő szűrés elérése érdekében többlépcsős szűrést használjon, ellenkező esetben a finomabb szűrők gyors eltömődésvel, nagyobb nyomáseséssel a levegőminőség romlásával, és a szűrők idő előtti cseréjével kell számolni.

A minőség és a termelékenység növelése

• Hálózati szűrők  a sűrített levegő megszűrésével eltávolítják olaj-por szennyeződéseket.
• Használatuk magasabb végtermék minőséget eredményez
• Növeli a termelékenységet.


Karbantartási költségek csökkentése

• Meghosszabbítja gyártóberendezések élettartamát
• Csökkenti a leállások kockázatát.


Vonali szűrők telepítése és használata

• Kompatibilis minden kompresszorhoz
• Gyorsan telepíthető, és gyors szűrőbetét cserét tesz lehetővé
• Opcionálisan nyomáskülönbség mérővel rendelhető, amely jelzi a szűrőbetét elhasználódását.
• Nincs elektromos betáp igénye.

OMEGA Air szűréstechnika


Megkezdtük a Szlovén Omega Air d.o.o. Ljubjana cég termékeinek közvetlen forgalmazását, amely számos nagy kompresszormárka termékkínálatában is megtalálható.A cég számos márkához kínál kedvező árú szűrőbetéteket is. Válogasson az új szűrőkből, vagy váltsa ki már meglévő szűrőbetétjeit a szűrőtábla alapján!


OMEGA AIR professzionális hálózati szűrőbetétek:

A sűrített levegős hálózatok megkövetelik egy vagy több szűrő telepítését. Ennek eredményeképpen jobb levegőminőség érhető el, amely biztos védelmet jelent a szárítók, léghálózatok és pneumatikus egységek részére. Javasoljuk, hogy a megfelelő szűrés elérése érdekében többlépcsős szűrést használjon, ellenkező esetben a finomabb szűrők gyors eltömődésvel, nagyobb nyomáseséssel a levegőminőség romlásával, és a szűrők idő előtti cseréjével kell számolni

Ajánljuk az Omega Air saját gyártmányú, AF szériás szűrőházaiba tartozó szűrőbetétek. 15 mikronos szűrési tartománytól 0,01 mikronig, vagy aktív-szén technológiáig. A termékkörről az alábbi katalógusban tájékozódhat:
Omega Air teljes katalógus

Árakkal kiegészített saját, áttekinthető terméklistánkat itt érheti el, Omega vonali szűrők menüpont alatt:
Techtomat kompresszortechnikai árlista

3/8"-3/4"-ig akár online is megrendelheti saját szűrőegységét, kiegészítőkkel együtt webshopunkon:
http://www.techtomat-shop.hu/halozati-szurestechika-109OMEGA AIR Alternatív szűrő kiváltó program:

Zander, Domnick hunter, Donaldson, Hiross, Hankinson, Atlas Copco, Alup, Kaeser
és további gyártók által készített szűrőbetétek minőségi és árhatékony kiváltására kínálunk most kivételes lehetőséget! A lenti linken elérhető váltókatalógusunkat, amelyben megtalálja a kiváltható szűrők típusait, illetve a kiváltó szűrő cikkszámát. Elérhetőségeinket tud a kiváltással kapcsolatban árat illetve szállítási időt egyeztetni, illetve ebben a katalógusban tájékoztató jellegű eurós árak is vannak feltűntetve:

Omega Air váltókatalógus


OMEGA AIR Ciklonszűrők:

A levegő tisztaságához hozzá tartoznak a vízmentesítő eszközök is. Az általunk forgalmazott hűtveszárítók mellett van egy másik megoldásunk is a víz kiszűrésére a sűrített levegő hálózatból, ezek pedig az Omega Air CKL ciklonszűrői. A cirklulációs elven működő szűrőcsalád tökéletes megoldást nyújt egyszerű pneumatika felhasználások vízmentes levegőellátására. A termékeket megtekintheti Omega Air teljes katalógusunkban, illetve árakkal kiegészített árlistánkban az Omega ciklonszűrők menüpont alatt.

Omega Air teljes katalógus
Techtomat kompresszortechnikai árlista