Techtomat Kft
Techtomat Kft

Omega Air léghálózati szűrők

A sűrített levegős hálózatok megkövetelik egy vagy több szűrő telepítését. Ennek eredményeképpen jobb levegőminőség érhető el, amely biztos védelmet jelent a szárítók, léghálózatok és pneumatikus egységek részére. Javasoljuk, hogy a megfelelő szűrés elérése érdekében többlépcsős szűrést használjon, ellenkező esetben a finomabb szűrők gyors eltömődésvel, nagyobb nyomáseséssel a levegőminőség romlásával, és a szűrők idő előtti cseréjével kell számolni.

A minőség és a termelékenység növelése

• Hálózati szűrők  a sűrített levegő megszűrésével eltávolítják olaj-por szennyeződéseket.
• Használatuk magasabb végtermék minőséget eredményez
• Növeli a termelékenységet.


Karbantartási költségek csökkentése

• Meghosszabbítja gyártóberendezések élettartamát
• Csökkenti a leállások kockázatát.


Vonali szűrők telepítése és használata

• Kompatibilis minden kompresszorhoz
• Gyorsan telepíthető, és gyors szűrőbetét cserét tesz lehetővé
• Opcionálisan nyomáskülönbség mérővel rendelhető, amely jelzi a szűrőbetét elhasználódását.
• Nincs elektromos betáp igénye.
Omega Air
OMEGA AIR professzionális hálózati szűrőbetétek:

A sűrített levegős hálózatok megkövetelik egy vagy több szűrő telepítését. Ennek eredményeképpen jobb levegőminőség érhető el, amely biztos védelmet jelent a szárítók, léghálózatok és pneumatikus egységek részére. Javasoljuk, hogy a megfelelő szűrés elérése érdekében többlépcsős szűrést használjon, ellenkező esetben a finomabb szűrők gyors eltömődésvel, nagyobb nyomáseséssel a levegőminőség romlásával, és a szűrők idő előtti cseréjével kell számolni

Ajánljuk az Omega Air saját gyártmányú, AF szériás szűrőházaiba tartozó szűrőbetétek. 15 mikronos szűrési tartománytól 0,01 mikronig, vagy aktív-szén technológiáig. A termékkörről az alábbi katalógusban tájékozódhat:
Omega Air teljes katalógus

Árakkal kiegészített saját, áttekinthető terméklistánkat itt érheti el, Omega vonali szűrők menüpont alatt:
Techtomat kompresszortechnikai árlista

3/8"-1"-ig akár online is megrendelheti saját szűrőegységét, kiegészítőkkel együtt webshopunkon:
http://www.techtomat-shop.hu/halozati-szurestechika-109OMEGA AIR Alternatív szűrő kiváltó program:

Zander, Domnick hunter, Donaldson, Hiross, Hankinson, Atlas Copco, Alup, Kaeser és további gyártók által készített szűrőbetétek minőségi és árhatékony kiváltására kínálunk most kivételes lehetőséget! A lenti linken elérhető váltókatalógusunkat, amelyben megtalálja a kiváltható szűrők típusait, illetve a kiváltó szűrő cikkszámát. Elérhetőségeinket tud a kiváltással kapcsolatban árat illetve szállítási időt egyeztetni, illetve ebben a katalógusban tájékoztató jellegű eurós árak is vannak feltűntetve:

Omega Air váltókatalógus


OMEGA AIR Ciklonszűrők:

A levegő tisztaságához hozzá tartoznak a vízmentesítő eszközök is. Az általunk forgalmazott hűtveszárítók mellett van egy másik megoldásunk is a víz kiszűrésére a sűrített levegő hálózatból, ezek pedig az Omega Air CKL ciklonszűrői. A cirklulációs elven működő szűrőcsalád tökéletes megoldást nyújt egyszerű pneumatika felhasználások vízmentes levegőellátására. A termékeket megtekintheti Omega Air teljes katalógusunkban, illetve árakkal kiegészített árlistánkban az Omega ciklonszűrők menüpont alatt.

Omega Air teljes katalógus
Techtomat kompresszortechnikai árlista